Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 40 чоловік

Семінар початкових класів

Дата: 20 березня 2018 о 15:09, Оновлено 26 березня 2018 о 15:22
241 перегляд

19 березня 2018 року на базі Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів з проблеми: «Використання компетентнісно зорієнтованих завдань в початковій школі».

19 березня 2018 року на базі Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів з проблеми: «Використання компетентнісно зорієнтованих завдань в початковій школі».
Учасники семінару відвідали шкільний музей Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, познайомилися з його експозиціями. Директор закладу загальної середньої освіти Дурдас П.К. продемонструвала візитку ЗЗСО.
Методист РМК Брошко Л.Л. зосередила увагу присутніх на важливості реалізації компетентнісного підходу в навчанні молодших школярів.
Заступник директора ЗЗСО Мельниченко Л.В. провела з присутніми міні-треніг «Використання ментальних карт в навчальному процесі». Під час міні-тренінгу Лілія Володимирівна продемонструвала учасникам семінару механізм створення ментальних карт за допомогою інтернет-сервісу Bubbl.us.
Кухарська О.Б., вчитель 3 класу Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. проаналізувала шляхи використання компетентнісно орієнтованих завдань як засобів формування ключових компетентностей учнів початкових класів на уроках літературного читання.
Про формування комунікативної компетенції учнів на уроках української мови розповів Ткач М.В. , вчитель 2 класу Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Шляхи реалізації компетентнісного підходу на уроках математики в початкових класах представила Коваль С.Д., вчитель 1 класу Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Родзинкою даного засідання було те, що кожен педагог підсилив виступ відеофрагментом свого уроку з відповідної тематики.
Практичний блок засідання розпочався уроком природознавства у 4 класі «Корисні копалини. Їх види». Федорова В.В., вчитель 4 класу Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІст. під час навчального заняття продемонструвала практичне застосування компетентнісно зорієнтованих завдань на уроках природознавства.
Учасники семінару мали можливість відвідати виховний захід «Весняна ніжність», який пройшов у атмосфері тепла, затишку та налаштував учасників семінару на позитивний лад.
Незабутні враження залишилися після майстер-класу, під час якого Федорова В.В. продемонструвала присутнім техніку торцювання.
На завершення заходу, вчителі стали учасниками дискусійної панелі: проектування уроку в початковій школі на засадах компектентнісного підходу. 
Дякуємо адміністрації, педагогічному та учнівському колективам Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. за гостинність, високий професіоналізм та незабутню атмосферу, яку вони створили для учасників семінару-практикуму
Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.